Програма АСТРАЯ

Програма "Астрая" (Astraia) - єдина міжнародна програма пренатальної діагностики хромосомної патології плода.

Дана процедура є схвалена Фондом Медицини Плода (Fetal Medicine Foundation) та використовується в США та країнах Європи.

Комбінована програма "Астрая" І триместру - проводиться з 11 тижнів 1 день по 13 тижнів 6 днів.

 

Програма включає в себе:

1. Ультразвуковий скринінг експертного класу, під час якого оцінюють наявність хромосомних маркерів плода (товщину комірцевого простору, кісточки носа, трикуспідальну регургітацію, венозну протоку, лицевий кут, доплер судин матки).

2. Біохімічний скринінг.

Під час даного дослідження беруться до уваги такі два показники, як ХГЛ і РАРР-а (Pregnancy - Associated Plasma Protein A, білок асоційований з вагітністю).

3. Анамнез та антропометрія.

Програма "Астрая" дозволяє розрахувати індивідуальний ризик народження дитини з генетичними вадами та визначення саме вашої групи ризику. Програма "Астрая" містить в собі найновіші алгоритми визначення ризиків по - Трисомії 13,18 та 21, які були схвалені The Fetal Medicine Foundation в 2018 році.

   

Астрая дозволяє визначити ризик пізніх ускладнень вагітності, таких як:

- прееклампсія у ІІІ періоді вагітності

- затримка внутрішньоутробного розвитку

- ризик передчасних пологів.

  

Всі етапи скринінгу відбуваються в один день. Біохімічний скринінг здається натщесерце - за 4 год. до аналізу вагітній жінці дозволяється випити лише пару ковтків води без газу.

За день до здачі аналізу вагітній не рекомендується: їсти солодощі, гостру та копчену їжу, виключити смажені та жирні продукти, цитрусові.

Після отриманих результатів скринінгу лікар акушер-гінеколог повинен проконсультувати і дати рекомендації вагітній.

Наші лікарі ультразвукової діагностики отримали  міжнародну ліцензію FMF (The Fetal Medicine Foundation) провідної світової організації по медицині плода, що означає визнання їхнього професіоналізму на світовому рівні.

 

Запрошуємо всіх вагітних до нас на скринінги Астрая у Медичні центри Медікавер у Львові, Ужгороді та Дніпрі аби почувати себе спокійною.

Завдяки сучасній діагностиці та кваліфікації наших лікарів можна виявити і попередити розвиток захворювань у майбутньої мами.

 

Чекаємо на вас у Медікавер! Подаруйте собі спокій та захист впродовж всієї вагітності.

Записатись на діагностику можна за телефоном 0 800 305 911.

Схоже