Лікування безпліддя #1

Лікування безпліддя

Цілком природнім є бажання кожного подружжя мати здорових дітей, поява яких наповнить життя новим змістом. Але часом на шляху до батьківства постає діагноз безпліддя. Перше, що потрібно усвідомити, коли опинився у такій ситуації – безпліддя сьогодні успішно лікується. Репродуктивні технології невпинно розвиваються і допомагають людям у всьому світі стати батьками.

Кожне четверте подружжя в Україні сьогодні стикається з проблемою безпліддя. Причин цьому є безліч. Попри невтішні статистичні дані, фахівці мережі Центрів репродуктології Medicover Fertility переконані, що факт 100% безпліддя є малоймовірним, тому що зустрічається вкрай рідко. Безпліддя можна і треба лікувати! Головне – встановити його причину, тоді обов’язково знайдеться і рішення.

Який би центр мережі Medicover Fertility ви не обрали, вас зустрінуть чуйні лікарі та привітний медичний персонал – професіонали своєї справи, котрі завжди радо допоможуть.

Наші результати вражають. Щороку в усіх центрах Medicover Fertility світу проводиться понад 8 000 циклів запліднення in vitro, понад 60% з яких завершується вагітністю – це найвищий показник ефективності в Європі. 

Лікування безпліддя будь-якого ґенезу

Важливо розуміти, що не тільки жінка може бути неплідною. Зараз все частіше причиною безпліддя пари стає чоловічий фактор.

Згідно зі статистикою, у 40% пар безпліддя стається через проблеми, пов’язані з чоловічим здоров’ям, ще у 40% – через проблеми зі здоров’я у жінки та у 20% безпліддя відбувається внаслідок поєднання чоловічого й жіночого чинників. Тому дуже важливо обстежити обох потенційних батьків.

Гарантоване лікування безпліддя в Центрах репродуктології Medicover Fertility

Ми пропонуємо весь спектр послуг лікування безпліддя, а саме:

  • внутрішньоматкова інсемінація спермою чоловіка/донора
  • запліднення in vitro
  • ICSI (ІКСІ)
  • біопсія яєчок
  • кріоцикли та кріокосервація
  • допоміжний хетчінг
  • донація яйцеклітин
  • сурогатне материнство.

Яким би не був ваш діагноз, не впадайте у відчай та не зволікайте. Приходьте на консультацію до лікаря-репродуктолога в Центр Medicover Fertility у вашому місті. Адже репродуктивні технології сьогодні допомагають народжувати здорових дітей навіть у тих випадках, які до недавнього часу здавалися безнадійними.

Схоже